Як створити зачіски на кожен день: поради для короткого і довгого волосся

May 19, 2012

Красива та стильна зачіска – це головна складова частина образу кожної жінки. Дуже приємно виходити із салону з гарною та сучасною зачіскою, але відвідувати салони щодня немає ні можливості, ні часу.

Отже, робимо зачіски на кожен день, які максимально підкреслять ваші переваги та приховають деякі недоліки обличчя. Якщо у вас коротке волосся, зачіску можна зробити досить просто: достатньо вимити голову і нанести на волосся мус або гель. Укладайте волосся феном і круглою щіткою. У коренів волосся акуратно піднімайте і ретельно обробляйте їх струменем фена. Потім необхідно витягнути чолку у напрямку до обличчя, а по боках ззаду слід вивернути волосся назовні. Коли ваше волосся буде повністю сухим, надайте йому певну форму за допомогою гребінця.

Найпростіший і найшвидший спосіб зробити стильну зачіску для короткого волосся – це надати йому ефект вологості. Варто зазначити, що чим коротше ваше волосся, тим ефектніше буде виглядати ваш образ. Для створення такої зачіски необхідно використовувати спеціальні гелі та спреї з ефектом мокрого волосся.

Якщо у вас довге волосся, постарайтеся підняти його максимально високо, укладаючи на потилиці та відкриваючи обличчя і шию. Така зачіска візуально збільшить висоту вашої голови і в певній мірі подовжить обличчя, зробивши його овал більш гармонійним. Бічні частини обличчя намагайтеся перекрити пасмами. Укладіть їх так, щоб вони частково прикривали щоки. Якщо правильно зробите таку зачіску, ваше обличчя буде виглядати більш вузьким та витонченим.

Маючи довге волосся, ви також можете використовувати інші варіанти зачіски. Наприклад, укладіть своє довге волосся у вузол на потилиці, а навколо обличчя створіть так званий «художній безлад». Можете також зробити пишну чолку, або ж випустити кілька завитих пасм, які створять навколо вашого обличчя своєрідний ореол.

Якщо довжина вашого волосся дозволяє, ви завжди можете освіжити свій вигляд, наприклад, зібравши все волосся у невеликий грайливий хвостик, випустивши при цьому короткі пасма на обличчя. Для надання форми зачісці слід використовувати віск для волосся. Робимо зачіски на кожен день найрізноманітніші, щоб завжди виглядати неперевершено.